Onder aan deze pagina vind je het patiëntenportaal, waar je je kan aanmelden/inschrijven, inloggen of je e-mailadres kan valideren. De wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens staat beschreven in onze privacy-beleid. Deze kunt u HIER downloaden.

Inschrijven

Klik onder aan deze pagina op het vakje ‘inschrijven’ als je nog niet bij ons in behandeling bent en je je online wil aanmelden/inschrijven via onze beveiligde verbinding. Door op het vakje ‘inschrijven’ te klikken, verschijnt er een lijst met gegevens die we nodig hebben voor de inschrijving. Nadat je alle gegevens hebt ingevoerd en deze vervolgens hebt verstuurd (door onder aan het formulier op het vakje ‘inschrijven’ te klikken), krijg je een bevestigingsmail om je e-mailadres te valideren. Door op de link in de mail te klikken kom je weer terug in het patiëntenportaal en is je e-mailadres gevalideerd.

Inloggen

Klik onder aan deze pagina op het vakje ‘inloggen’  als je al bij ons bekend bent als cliënt en je van ons een gebruikersnaam en wachtwoord of een code hebt ontvangen. Daarmee kan je hier ‘inloggen’ om bijvoorbeeld je vragenlijsten in te vullen.

E-mailadres valideren

Klik onder aan deze pagina op het vakje ‘e-mailadres valideren’ als je na inschrijving je e-mailadres wil valideren met de verkregen valideringscode. In de meeste gevallen is dit echter niet nodig en is het voldoende om op de link te klikken die in je bevestigingsmail is opgenomen.