André Middendorp (1962)
Mijn naam is André Middendorp. Ik ben gehuwd en vader van twee, inmiddels volwassen, kinderen. Geboren en getogen in Winschoten heb ik psychologie gestudeerd in Groningen en Nijmegen. Na nog een jaar Amsterdam ben ik in 1989 aan de Radboud Universiteit afgestudeerd als psycholoog. Tijdens deze studie heeft de nadruk gelegen op ouderen en gezinstherapeutische behandelingen. Na mijn studie heb ik de eerste jaren met veel voldoening gewerkt in verschillende zorgcentra. Vervolgens heb ik twaalf jaar gewerkt als GZ psycholoog bij een grote GGZ instelling. In die tijd heb ik veel psychodiagnostisch onderzoek gedaan en gesprekken gevoerd met cliënten en hun familie. Naast het cliëntenwerk heb ik bij deze GGZ instelling leiding gegeven aan verschillende ambulante teams, een bureau psychodiagnostiek en een geheugenpoli. In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar de eerstelijnszorg. Deze overstap is dermate goed bevallen dat ik in september 2013 een eigen praktijk ben gestart, welke in 2017 werd uitgebreid met de komst van mijn collega Joyce Tebarts. De praktijk was gevestigd in Cuijk en later ook in Sint Anthonis en Nijmegen. In 2019 is onze praktijk samengegaan met psychologiepraktijk Wilbrink. We hebben toen de deuren van onze groepspraktijk geopend aan de Stieltjesstraat in Nijmegen. Graag wil ik in onze praktijk mijn bijna dertig jaar werkervaring inzetten om jou op een persoonlijke en vakkundige wijze bij te staan.  

GZ-psycholoog (BIG 49051581625)
EMDR therapeut (VEN erkende vervolgopleiding)
Lidmaatschap LVVP

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Joyce Tebarts (1981)
Mijn naam is Joyce Tebarts, ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen als orthopedagoog en in 2007 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als (neuro)psycholoog. Na een jaar gewerkt te hebben als neuropsycholoog, ben ik begonnen met de GZ-opleiding, met werkplekken in een GGZ-instelling en een revalidatiecentrum. Daarna ben ik 7 jaar werkzaam geweest als GZ-psycholoog bij revalidatiecentrum Klimmendaal, waar ik veel ervaring heb opgedaan met de behandeling van mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel), lichamelijk onverklaarde klachten (SOLK) en lichamelijke aandoeningen, maar ook met bijkomende psychische problemen zoals depressie, angsten en een laag zelfbeeld. Naast mijn werk heb ik de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut (VGCt) (2014) en de basisopleiding tot EMDR therapeut (2016) gevolgd en afgerond. In januari 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de eerste lijnszorg en ben ik samen met mijn collega André Middendorp een psychologenpraktijk gestart. In 2019 zijn we een samenwerking aangegaan met onze collega Nina Wilbrink en zijn we onze groepspraktijk Kronenburger Psychologen gestart in Nijmegen.
In mijn behandelingen staat een laagdrempelige, empathische en praktische aanpak centraal. Zonder oordeel luister ik naar het verhaal van mijn cliënten en probeer ik een behandeling te bieden die zo goed mogelijk aansluit bij de hulpvraag van de cliënt.

GZ-psycholoog (BIG 99912410725)
Cognitief gedragstherapeut (VGCt)
EMDR therapeut (VEN erkende basisopleiding)
Lidmaatschap NIP

Werkdagen: dinsdag en donderdag

Nina Wilbrink (1977)

Mijn naam is Nina Wilbrink. Ik ben getrouwd, moeder van 2 zonen en woonachtig in Nijmegen. Na het afronden van het Gymnasium in Zeeuws-Vlaanderen, ben ik in 2000 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Als neuro-& revalidatiepsycholoog heb ik daarna gewerkt in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen en Groot Klimmendaal te Arnhem. Daar heb ik ruime ervaring opgedaan in de multidisciplinaire behandeling van (complexe) revalidatie van niet aangeboren hersenletsel. Bij ProPersona te Arnhem heb ik in 2005 de post-doctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Vervolgens heb ik de opleiding gevolgd tot geregistreerd Cognitief Gedragstherapeut (2011) en EMDR practitioner (2012). Vanaf 2012 ben ik met veel plezier mijn eigen praktijk gestart te Dodewaard: Psychologiepraktijk Wilbrink. Vanaf najaar 2019 is deze praktijk verhuisd naar de Stieltjesstraat te Nijmegen, waar de samenwerking met Psychologenpraktijk Middendorp & Tebarts heeft geleid tot de start van Kronenburger Psychologen. Sindsdien heb ik mij verder gericht op behandeling van klachten, vanuit een traumasensitieve en meer lichaamsgerichte benadering  van de mens. 
In mijn behandelingen probeer ik met energie en analytische humor mensen te helpen zich weer nieuwsgierig en open op te stellen naar zichzelf, anderen en de omgeving. Daarbij probeer ik de aandacht van lijden te verschuiven naar aandacht voor compassie, begrip en optimale zelfzorg, zowel op psychisch en zeker ook op lichamelijk vlak. Ik bied de mogelijkheid tot wandel-/buiten-therapie, volgens het concept van de Buitenpsychologen. 

Gz-Psycholoog (BIG 90652357250)
Cognitief Gedragstherapeut (VGCt)
EMDR Europe Practitioner (Europe Association erkende accreditatie)
Lidmaatschap LVVP
Aangesloten bij de Stichting Klimaatpsychologie en het Landelijk Kennisnetwerk Psychiatrie en Hoogbegaafdheid

Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag

Vervanging bij ziekte en vakantie
Bij afwezigheid door ziekte of vakantie nemen wij voor elkaar waar. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan worden wij waargenomen door Frank van Raak, GZ psycholoog, Groesbeekseweg 227-A, Nijmegen, tel. 06-30208644 (Psychologenpraktijk van Raak).